Dijonbøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne smørres med dijonsennep og krydres med salt og peber. De trækker i 45 min. De steges 2-3 min. på hver side.
Sauce Løg skæres i tern som svitses i smør og blandes med mel. Dressing og bouillon samt rødvin tilsættes. Saucen koges igennem og legeres med cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 8269 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mundilfare - 2009-09-26 10:17:52 Kanonbehandling af en oksefilet.Serveret for gæster som var oprigtigt meget tilfredse med retten og jeg havde lige tilføjet dijonen med et enkelt stænk tabasco. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne