Hafferlafler - anderledes falafler
Indsendt af : Rikke Hemmingsen Indsendt : Red : |
|
|
Sæt kikærterne i blød natten over.
Kog kikærterne ca. 20 minutter. Blend kikærterne godt.
Bland alle ingredienserne i en skål, det er nemt gjort med en røremaskine. "Farsen" skal ikke være helt fast, men lidt lind.
Varm en pande op, form "hafferlaflerne" med en lille spiseske og steg dem i olie.
Tips: Hafferlaflerne kan spises i pitabrød, i burger, med kartofler eller ris og på brød i madpakken. |
|
Opskriften er vist 6578 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-20 11:37:07 Supergod opskrift og meget let at lave. Jeg bruger kikærter fra dåse. Husker aldrig at få sat dem i blød dagen i forvejen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne