Viceværtens livret
Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
|
|
Læg ribbene i en bradepande og krydder med salt og peber. Steg dem i ovnen ved 175 grader i 1 time. Gør imens fyldet parat.
Pil og hak løg. Skær blegselleri og peberfrugt i små terninger. Svits det i fedtstoffet. Tilsæt ananas og svits med. Tilsæt eddike, farin, knust hvidløg, krydderier, sojasauce og ananassaft. Koges op og jævnes med majsstivelse. Sovsen hældes over kødet og det sættes i ovnen i 1 time ved 175 grader.
Server med løse ris og mangochutney |
|
Opskriften er vist 4470 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne