Koteletter i fad 12
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Sisse Indsendt : Red : |
|
|
Rens/orden koteletterne. (fjern evt. fedt kanter). Drys salt og peber på efter smag. Brunes let på panden. Puttes herefter i fad.
Champignon brunes med lidt salt og peber. Løg brunes. Puttes over kotelettern. Hæld til sidst de 2 dåser flåede tomater over.
Skal i ovnen i 1 time ved 200 grader i varmluft- 220 i alm ovn.
Når det er færdigt i ovnen, hældes væden i en gryde hvor det kommer i kog. Hæld fløden i, og jævn.
Tips: BEMÆRK: For hver gang man har brunet (Champignon, løg og koteletter), skal fedtstoffet med over i fadet. Det skal nemlig blive til sovsen. Serveres med kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 19351 gange,
og udskrevet 458 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (47 stemmer) |
|
Kommentarer marie-louise - 2008-02-20 10:15:48 SUPER OPSKRIFT..... intet mindre. kan osse anbefales til lammekoteletter. AD - 2007-10-30 13:30:26 Man kan med fordel putte lidt sukker i sovsen så fremhæves tomatsmagen. Derudover kan anbefales rosmarin, timian, og hvidløg som krydderi. Mona - 2007-06-13 20:47:24 Sovsen bliver BARE GO.... MUMS Linda - 2006-12-02 15:07:12 Smager super godt. Rigtig god til børn, da retten ikke er stærk. Kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne