Mørbrad i fad 04

Mørbrad i fad 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Peter

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svinemørdrad
 Bacon i skiver ca 12 stk.
 sennep
2 store løg
1 stk.brieost
4 fedhvidløg
5 dl.fløde
5 dl.minimælk
1 bdt.persille
12-16 mellem store kartofler
 
Opskrift:
Skær løgenen ud i halve skiver og læg dem i bunde af et ovenfast fad. Puds mørbranden og skær den ud i ca. 2,5 cm stykker. Læg 2 stk. bacon læg mørbranden oven på og kom en god klat sennep på, rul bacon om og læg mørbranden oven på løgene. Stil fadet i oven på ca 160 gr. Kom fløden og mælken i en gryde og tænd for den, pil hvidløgene og hak dem let, skær brien ud i tern og kom det hele op i gryden, lad det koge op og jævn med marizena til sovsen er så tyk så piske riset næsten kan stå selv. Kom det hakkede persille i og rør rudt. Kom sovsen over mørbranden og lad det stå til det er gyldent på overfladen. Servere det med kogte kartofler og evt. en salat





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbrad i fad

karakterer:
Opskriften er vist 13371 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-03-14 16:13:23
Mørbranden?