Mørbrad i fad 04
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Peter Indsendt : Red : |
|
|
Skær løgenen ud i halve skiver og læg dem i bunde af et ovenfast fad.
Puds mørbranden og skær den ud i ca. 2,5 cm stykker.
Læg 2 stk. bacon læg mørbranden oven på og kom en god klat sennep på, rul bacon om og læg mørbranden oven på løgene.
Stil fadet i oven på ca 160 gr.
Kom fløden og mælken i en gryde og tænd for den, pil hvidløgene og hak dem let, skær brien ud i tern og kom det hele op i gryden, lad det koge op og jævn med marizena til sovsen er så tyk så piske riset næsten kan stå selv.
Kom det hakkede persille i og rør rudt.
Kom sovsen over mørbranden og lad det stå til det er gyldent på overfladen.
Servere det med kogte kartofler og evt. en salat
|
|
Opskriften er vist 13330 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer HM - 2019-03-14 16:13:23 Mørbranden? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne