Kylling med rosmarin og estragon
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Trud Indsendt : Red : |
|
|
Del kyllingen i lår, overlår, vinger og bryst.
Skyld stykkerne under vand.
Bland olien med rosmarin, estragon, hakket persille og salt+peber.
Der skal masser af krydderurter i.
Pensl kyllingen med olien under skindet og evt. også ovenpå.
Pensl også den anden side af kyllingen.
Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad, med lidt væske i bunden, og læg stykkerne med skindet nedad.
Læg folie over.
Ovnen sættes på det du plejer at stege din kylling ved, og kyllingen steges i en 35-40 minutter.
Efter de 35-40 minutter tager du kyllingen ud, vender stykkerne om (pensl dem eventuelt igen) og skindet vender opad.
Læg folien over og kom kyllingen ind i ovnen til den næsten er færdig (40-45 minutter.
Når kyllingen er færdig, åbnes ovnen på klem, og står sådan i 5-10 minutter, og så er kyllingen klar til at blive spist!
Super lækker ret!
Server med ris og en god salat.
|
|
Opskriften er vist 5494 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne