Orientalsk nakkefilet med yoghurt
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt af : Simone Indsendt : Red : |
|
|
Nakkefileten skæres i 2-3 cm store terninger
Løg og hvidløg hakkes fint.
Kød, løg, hvidløg og masala blandes i en skål, og trækker ½-1 time i køleskabet.
Peberfrugten skæres i terninger.
Kødblandingen steges, tomater og bouillon hældes så ved.
Simre under låg i 40 minutter.
Peberfrugterne kommes i når der er 15 minutter tilbage af tiden.
Smag til med salt og peber.
Blandingen hældes i et ildfast fad. Ægget piskes sammen og vendes forsigtig i yoghurten. Smag til med lidt salt og peber. Æggemassen hæles over kødet, og sættes i en forvarmet i 15-20 minutter ved 225 grader. Tips: Retten er fedtfattig. |
|
Opskriften er vist 10186 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne