Kaska med Schtschi
Oprindelsesland : Rusland Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Hvis færdig kaska ikke er til at få, ristes hele boghvedekorn på en tør pande, til de er gyldne og duftende.
Kålen snittes i fine strimler. Løget pilles og hakkes groft. Smørret smeltes i en stor gryde, og løget svitses gennemsigtigt. Kålstrimlerne kommes ved, og alt svitses for svag varme og under omrøring i ca. 5 minutter, til kålen er blevet gennemsigtig. Kaska, bouillon og bouillonpulver tilsættes, og alt koges i knap 15 minutter under låg. Retten smages til med muskat, koriander, kommen, en smule peber og, om nødvendigt, lidt ekstra bouillonpulver. Retten anrettes, og hytteosten fordeles ovenpå i små klatter. Persillen drysses over, lidt peber kværnes over det hele, og lidt paprika kan eventuelt drysses over osteklatterne. Tips: Tilberedning: 50 minutter. 1 portion: ca. 1200kJ/290 kcal - 10 g protein - 13 g fedt - 33 g kulhydrat |
|
Opskriften er vist 8644 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne