Fyldte kalveruller med citron-oste sauce
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Kødet bankes og halveres. Peberfrugterne og kapers fordeles på kødet. Kødet rulles og snørers med en bomuldssnor. De brunes og drysses med salt og peber. Bouillon hældes ved. De simre til kødet er mørt. Derefter tages rullerne op og saucen sies for kødrester. Derefter tilsættes citronsaft og skal samt ost som røres i. Saucen jævnes og koges igennem. Rullerne kommes derefter i saucen.
Tips: Tilbehør Pasta Sukkerærter flutes |
|
Opskriften er vist 7580 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne