Svinekoteletter med stegte pærer
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Kødet krydres med rosmarin, salt og peber og steges i lidt smør på en varm pande.
I mellemtiden skæres pærerne i både og kernehuset fjernes.
Når kødet er færdigt, tages det af panden. Steg pærerne på panden, de må gerne brune lidt, og krydr med salt, groft sort peber og rosmarin.
Hæld lidt balsamisk æbleeddike på panden og lad det koge ind omkring pærerne.
|
|
Opskriften er vist 11211 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne