Oksetern i smagsfuld rødvinssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Fedtsyl Indsendt : Red : |
|
|
Sæt oksekødstern "i blød" i rødvin sammen med timian, persille, salt/peber og de hakkede grønsager. Det skal trække i minimum 10 timer.
Tag oksetern fra og brun dem let i en stor gryde. Hæld resten af rødvinsmarinaden incl. krydderurter og grønsager i gryden. Hæld de flåede tomater i og lad det hele simre i ca. 1½-2 timer. Test om kødet er mørt. Tag kødet fra og blend rødvin/grønsager mv. Smag saucen til med salt og peber. Tilsæt kødet igen og varm op. Servér med kartoffelmos eller ovnstegte kartofler. Man kan også lave en blanding af parmesanost og appelsinskal til at drysse over saucen ved servering. Bemærk at rødvinssaucen er ret kraftig i smagen, men samtidig vældig populær :-) |
|
Opskriften er vist 19660 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mutter - 2007-03-06 17:42:28 Meget meget lækker ret Fedtsyl - 2007-03-06 17:40:56 Der skal nu stå 1,3 kg oksetern |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne