Hvidvinsmarinerede skinkeculotte

Hvidvinsmarinerede skinkeculotte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 skinke culotte
 
1 Gulerod
1 Løg
5 Peberkorn
2 Laurbærblad
10 Enebær
2 fedhvidløg
0.5 fl.Hvidvin
 Basilikum
 salt
 
Opskrift:
Culotten lægges i et ildfast fad. Gulerod og løg skrælles og skæres i grove stykker og lægges i fadet. Derefter tilsættes de
øvrige indgredienser. Kødet skal trække 10 - 12 timer.
Marinaden hældes fra fadet og stegen kommes i ovnen ved 180 grader ved ca. 45 min. Temperaturen på stegen skal være 60 grader før den tages ud.
Den skal hvile 15 min. før den skæres ud i tynde skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 20317 gange,
og udskrevet 454 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu