Hvidvinsmarinerede skinkeculotte
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeculotte Indsendt : Red : |
|
|
Culotten lægges i et ildfast fad. Gulerod og løg skrælles og skæres i grove stykker og lægges i fadet. Derefter tilsættes de
øvrige indgredienser. Kødet skal trække 10 - 12 timer. Marinaden hældes fra fadet og stegen kommes i ovnen ved 180 grader ved ca. 45 min. Temperaturen på stegen skal være 60 grader før den tages ud. Den skal hvile 15 min. før den skæres ud i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 20317 gange,
og udskrevet 454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne