Amerikansk Ribbenssteg (Revelsben)

Amerikansk Ribbenssteg (Revelsben), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt af : eriko

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.mager Ribbenssteg
 Salt
 Peber
 
 Sovs:
2 dl.Tomatketchup
2 Spsk.Appelsinsaft
2 Spsk.Olie
1 Spsk.Sennep
2 Spsk.sojasauce
0.5 appelsin Reven skal heraf
 
Opskrift:
Gnid kødet med salt og friskmalet peber, læg det på en rist i bradepanden og sæt det i ovnen v. 175 grader C.

Bland alle ingredienser sammen til sovsen.

Efter 1 times tid, begynder man, at pensle stegen med lidt sovs og sætter samtidig temp. Op til 250 grader C. og kommer lidt vand ved, så skyen ikke brænder på.

Steg ca. 30 min. Yderligere, hvor penslingen gentages nogle gange.

Serveres med resten af sovsen, grøntsager og foliekartofler (Bagekartofler.)

Tips:

Kan også bruges til "Spareribs", løse, enkelte stykker Ribbenssteg





karakterer:
Opskriften er vist 21620 gange,
og udskrevet 510 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu