Amerikansk Ribbenssteg (Revelsben)
Hovedingrediens : Svinekød - Ribbenssteg Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : eriko Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kødet med salt og friskmalet peber, læg det på en rist i bradepanden og sæt det i ovnen v. 175 grader C.
Bland alle ingredienser sammen til sovsen. Efter 1 times tid, begynder man, at pensle stegen med lidt sovs og sætter samtidig temp. Op til 250 grader C. og kommer lidt vand ved, så skyen ikke brænder på. Steg ca. 30 min. Yderligere, hvor penslingen gentages nogle gange. Serveres med resten af sovsen, grøntsager og foliekartofler (Bagekartofler.) Tips: Kan også bruges til "Spareribs", løse, enkelte stykker Ribbenssteg |
|
Opskriften er vist 21557 gange,
og udskrevet 510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne