Vildgås stegt
Hovedingrediens : Gås - Gås hel Indsendt af : Jægeren Indsendt : Red : |
|
|
Gåsen gnides indvendig og udvendig med salt og peber og lidt timian, fyldes med æble og løg og lukkes.
Bacon lægges over brystet Smørret lægges i en bradepande og ovnen stilles på 28o når smørret er brun sættes gåsen ind med brystet opad og dyppes med smørret hæld en halv liter rødvin ved og skru ned til 200 gr. Efter en time skrues ned til 175 gr. Efter endnu en time skrues ned til 150 gr. Efter en time er gåsen færdig. Hæld stegeskyen fra og lad gåsen stå i den slukkede ovn medens saucen laves. Saucen laves af skyen og vand fra kartoflerne jævnes med fløde og mel. Tips: Tilbehør kogte kartofler og rødkål |
|
Opskriften er vist 18245 gange,
og udskrevet 646 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne