Vildgås stegt

Vildgås stegt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gås - Gås hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jægeren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.vildgås
1 stort æble
2 små løg
200 g.smør
200 g.bacon
 
Opskrift:
Gåsen gnides indvendig og udvendig med salt og peber og lidt timian, fyldes med æble og løg og lukkes.
Bacon lægges over brystet

Smørret lægges i en bradepande og ovnen stilles på 28o
når smørret er brun sættes gåsen ind med brystet opad og dyppes med smørret hæld en halv liter rødvin ved og skru ned til 200 gr.

Efter en time skrues ned til 175 gr.

Efter endnu en time skrues ned til 150 gr.

Efter en time er gåsen færdig. Hæld stegeskyen fra og lad gåsen stå i den slukkede ovn medens saucen laves.

Saucen laves af skyen og vand fra kartoflerne jævnes med fløde og mel.

Tips:

Tilbehør kogte kartofler og rødkål





karakterer:
Opskriften er vist 18278 gange,
og udskrevet 649 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu