Korteletter i fad 02
Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : am Indsendt : Red : |
|
|
Fadkoteletterne svitset af i margarine. og krydder med salt og peber lægges i et ildfast fad. Svits de grofthakkede løg, bacon, majs og champignon og hæld det over koteletterne. Bland fløden med tomatpure og paprika og hæld det over og sæt retten i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 40 min.
Tips: Serveres med ris og hvidløgsflutes. |
|
Opskriften er vist 14550 gange,
og udskrevet 476 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne