Pollo en adobo (Høne i rød chili- og tomatsauce)
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt : |
|
|
Fjern stilkene fra peberne, del dem i 2 dele og skyld kærnerne væk under rindende koldt vand.
Riv dem i stykker og hæld den kogende hønsebouillon over og lad dem trække en halv times tid.
Kom chilis og bouillon i blenderglasset og purer det. Tilsæt løg, de flåede tomater, hvidløg, sukker, koriander, kanel, nelliker, salt og peber. Blend det, til det er en tyk pure. Skal saucen laves uden blender, males chilis, tomater, løg og hvidløgs gennem en grønsagskværn eller gennem kødmaskine og resten røres i. Varm i spsk. fedt i en pande. Tilsæt pureen og lad det koge ca. 5 minutter under omrøring. Dæk panden med et låg, så saucen kan holde sig varm. Del hønen i 6-8 og klap dem fuldstændig tørre med papir fra køkkenrulle. Smelt de resterende 3 spsk. fedt på en pande eller i en stegegryde og brun hønsekødstykkerne godt på alle sider. Læg stykkerne i et ovnfast fad, hæld saucen over og vend hønsekødstykkerne en gang. Læg tætsluttende låg på fadet og stil det i ovnen ved 170 grader C i ca. 45 minutter, til hønsekødstykkerne er møre. Gratiner til sidst retten i fadet uden låg enten under grill eller ved den stærkeste varme ovnen kan komme op på. Server retten i fadet eller arranger det på et rundt fad. |
|
Opskriften er vist 5929 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne