Pocheret kylling med gulerødder og hvedesalat
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Kom kyllingen i en stor gryde og dæk den med koldt vand. Stil gryden på komfuret ved medium varme. Tilsæt nu løg, hvidløg, kanel, allehånde, sort peber og persille i gryden også. Når vandet begynder at koge, skrues ned for varmen, så det kun lige simrer. Skum nu alt grums fra overfladen af.
Pocher nu kyllingen i 45-60 minutter og tilsæt så gulerødderne de sidste 12-15 minutter. Lad så det hele snurre lidt tid og krydr så grundigt med salt og peber.
Hvedesalat: imens kyllingen pocheres, gøres salaten klar. Vask de hele hvedekorn grundigt i koldt vand flere gange og dryp dem så af.
Kom smørret i en bredbundet gryde og smelt det. Tilsæt så kanel og hvedekorn og sauter i få sekunder. Kom nu hønsefond i og lad det simre op og lad det småkoge godt 20 minutter (det vil sige, indtil de hele hvedekorn ikke længere er hårde).
Fjern så gryden fra varmen og lad kornene tække noget tid.
Ved servering kommes masser af hakkede krydderurter i sammen med citronskal og -saft og olivenolie. Krydr så med salt og peber, og så de klar til at blive serveret.
Servering: tag kyllingen op og skær den i pæne stykker. Placer på tallerkener med hvedesalat ved siden af sammen med et par gulerødder.
Læg evt. også græsk yoghurt og lidt spinat ved siden af.
|
|
Opskriften er vist 8077 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne