Kylling med rodfrugter
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Ruth Indsendt : |
|
|
Rodfrugterne skrælles og skæres fingertykke stænger. Hvidløgene skæres i halve og blandes med rodfrugterne og det hele lægges i bunden af en bradepande. Drysses med salt og peber.
Kyllingen deles i 4 stykker, gnides ind i salt og peber og lægges ovenpå rodfrugterne.
Sættes ind i en forvarmet ovn ved 190 gr. Efter 50 min, skrues ovnen op på 210 gr og retten videresteger i ca 10 min.
Tips: Der kan bruges andre rodfrugter, feks persillerod og kålrabi. Servér med flütes og evt salat |
|
Opskriften er vist 15258 gange,
og udskrevet 454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne