Sydhavskylling 02

Sydhavskylling 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kyllinger a 100 gram
3 spsk.hvedemel
2 tsk.salt
1 spsk.karry
 margarine til stegning
 
 Sovs:
1 stort løg
10 skiverbacon(det tynde)
1-2 spsk.karry
2 spsk.hvedemel
1 stort syrligt æble(kan undlades)
2 spsk.tomatpure
3 dl.bouillon
1 ds.ananas i stykker
1-2 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
begynd med sovsen. skær løg og bacon i tern og svits dem få minutter i brunet margarine i en gryde. Drys karry på lad det svitse lidt før melet blandes i sammen med revet æble og tomatpure. rør bouillon og ananaslage i og lad det koge i ca 10 min.

smag til med salt og bland ananasstykkerne i.

skær kyllingerne i portionsstykker. bland mel med salt og karry i en pose. kom kødet i posen og ryst den til alt er ensartet pudret. Brun kødet på en pande i margarine og læg dem i et ovnfastfad.

fordel karrysovsen over stykkerne og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca 35 min.

Pynt med æblesnitter og server med kogte ris.

Tips:

Jeg plejer at lave noget mere sovs da den smager så godt at der næsten aldrig er nok men det er en smagssag. Man kan have kyllingerne i ovnen i en time så er de gode møre.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Sydhavskylling

karakterer:
Opskriften er vist 13117 gange,
og udskrevet 335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-07 09:30:33
Efter denne opskrift er der for lidt sovs, laver altid minds det dobbelte