Fyldt mørbrad med brombærskum
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : meoj Indsendt : Red : |
|
|
mørbraden renses for sener-skæres op-fyldes med osten-snøres med bacon
brunes på alle sider i en høj pande, vinen hældes ved-spædes op med bouillon når mørbraden er stegt tages den op, holdes varm mens brombærrene moses og piskes i stegeskyen. kartoflerne vendes i smør (efter at være kogt)sammen med bitte små æble og appelsinstykker velbekom |
|
Opskriften er vist 8790 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne