Honning-glaceret andebryst

Honning-glaceret andebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 andebryst af ca. 400 gram
 ribs gele
 
 Tilbehør:
 Broccoli
 Ristede svamper
 Minimajs
 Haricotsverts
 
Opskrift:
Fedtsiden af andebrysterne ridses på tværs og langs og krydres med lidt salt og peber. Herefter brunes de på panden med lidt smør. Efter bruningen smører man et tynd lag honning på andebrystens skindside de sættes nu på den midterste rille i en varm ovn 180 gr. i cir.20 minutter

Sausen:
fedtet fra anden kommes i en gryde og drysses med lidt mel.4 dl. fløde tilsættes og det hele koges godt igennem. herefter tilsættes 100 gr. ribsgele Sausen smages til

De valgte grønsager koges og serveres til





karakterer:
Opskriften er vist 25461 gange,
og udskrevet 546 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-28 17:22:33
Der mangler vist 4dl fløde under ingredienser og for den sags skyld mel.