Honning-glaceret andebryst
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
|
|
Fedtsiden af andebrysterne ridses på
tværs og langs og krydres med lidt salt og peber.
Herefter brunes de på panden med lidt smør.
Efter bruningen smører man et tynd lag honning på andebrystens skindside
de sættes nu på den midterste rille i en varm ovn 180 gr. i cir.20 minutter
Sausen: fedtet fra anden kommes i en gryde og drysses med lidt mel.4 dl. fløde tilsættes og det hele koges godt igennem. herefter tilsættes 100 gr. ribsgele Sausen smages til De valgte grønsager koges og serveres til |
|
Opskriften er vist 25522 gange,
og udskrevet 548 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Erik - 2012-12-28 17:22:33 Der mangler vist 4dl fløde under ingredienser og for den sags skyld mel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne