Resultat ved søgning efter "butterdej" i kategori Hovedretter : 190 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Indbagt mørbrad
Butterdej tøs op.
Sener og hinder skæres af mørbraden. Herefter brunes den på pande i olie. Den krydres med salt og peber.
Mørbraden lægges til afkøling.
Farsen røres sammen med mel, æg, finthakket løg, knust hvidløg, paprika,...
se mere her
Kødtærte de lux
Skær baconen i mindre stykker og steg den næsten sprød og kom dem i en skål. Svits det hakkede løg og hvidløg i olien, tilsæt kødet og svits det. Tilsæt krydderierne og bacon. Lad det køle lidt af.
Æg, fløde, rasp, salt og peber...
se mere her
Indbagt oksemørbrad med champignon sauce
Kødet:
Drys oksemørbraden med salt og peber og brun den på alle sider i smør på en pande, ca. 15 minutter.
Afkøl den.
Læg de optøede butterdejsplader på et meldrysset bord, pensl kanterne med æg og lad dem overlappe. Tryk...
se mere her
Kyllingepie
Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse Smør en tærteform (27 cm) med lidt olie og beklæd bund og sider med 3 plader.
Skær kyllinge-inderfilet i mindre stykker og læg dem i tærten sammen med ristede bacontern, hakket persille,...
se mere her
Indbagt hamburgerryg
Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer.
Skum af og skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter.
Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30...
se mere her
Indbagt kylling med pikant ost
Kyllingefileterne halveres og steges et par minutter på hver side.
Rul butterdejspladerne ud, og del dem i 2 stykker. Smør hver kyllingefilet med et tykt lag pikant ost på begge sider, og pak dem ind i butterdejen.
Butterdejspakkerne...
se mere her
Kinarulle - Kæmpe forårsrulle
Brun kød og løg i olien. Tilsæt porreringe og champignon. Krydr med salt og friskkværnet peber og soya, lad blandingen snurre sammen nogle minutter. Tilsæt bønnespirer.
Lad butterdejspladerne tø op, ca. 20 min. ved stuetemperatur.
Læg...
se mere her
Kyllingetærte
Skær kyllingekødet i terninger eller strimler. Rens champignonerne og del evt. de store.
Smelt smøret og lad champignonerne snurre heri nogle minutter. Rør melet i og spæd med hønsebouillon og piskefløde. Lad sovsen koge igennem. Tilsæt...
se mere her
Indbagte koteletter
Brun koteletterne, og læg dem på en tallerken, kryder med salt og peber.
Champignonerne renses og champignon og løg hakkes.
Svits løg og champignon til de ikke smider mere væde på samme pande som koteletterne, tilsæt balsamico
Lad løg...
se mere her
Søtunge Walewska
Søtungefileterne deles på langs så du får 12 stk. som foldes som en lille pakke og lægges i en sauterpande smurt med lidt smør, krydr med salt og peber og hæld hvidvin ved.
Damp fisken ved svag varme 5-10 minutter under låg....
se mere her