Skinketærte 02
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Jane Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 225 grader C. alm. ovn.
Læg butterdejen på et let melet bord, så stykkerne overlapper hinanden med et par millimeter. Rul dejen ud så den passer til en tærteform ca. 22-24 cm i diameter. Beklæd den usmurte form med dejen. Sæt formen i køleskabet i 10 minutter, prik den med en gaffel. sæt formen midt i ovnen i 15-20 minutter, dejen skal være let gylden. ovnen må ikke åbnes de første 10 minutter. Mens dejen er i ovnen blandes creme fraiche, æg, æggeblommer, maizena, salt og peber og revet ost. Når tærtebunden har bagt lægges skinken på tærtebunden, herover ligges tomatskiver, og creme fraiche massen hældes over tomaterne. Tærten sættes i ovnen og bages ved 200 grader C. alm. ovn i 10-15 minutter eller til overfladen er stivnet og let gylden. |
|
Opskriften er vist 73628 gange,
og udskrevet 1200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-08-15 15:36:40 Synes nu at butterdejen glider ned af siderne, og hæver op selvom jeg havde prikket den. Men trykker blot butterdejen ned så der stadig er en kant på. Den skal have længere end man tror, mærk efter om den er fast midt på inden den tages ud. Nicole - 2012-08-14 18:36:55 Kan den fryses lene - 2007-10-18 18:06:53 Den smager bare supergodt. Rigtig lækker med den friske tomat på.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne