Rosenkålstærte
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Bente K Indsendt : Red : |
|
|
Kog de rensede rosenkål og rensede og skivede porrer i letsaltet vand i 5 min. Lad dem dryppe godt af.
Optø bytterdejen og rul den ud til en plade og beklæd en smurt tærteform hermed og forbag ved 225 grader i 8-10 min. Kom de forkogte grøntsager i. Pisk yoghurt og æg sammen og rør den smuldrede danablu i sammen med reven ost. Krydr med salt og peber og bland den klippede purløg i. Hæld det over grøntsagerne. Bag tærten færdig ved 200 grader i 25 - 30 min. Tips: Kunne fint lave 2 tærter og komme den ene i fryseren til en travl dag. |
|
Opskriften er vist 12210 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne