Rejer indbagt i butterdej

Rejer indbagt i butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pr person

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : RC

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Smør
 Hvedemel
 Hvidvin
 Mælk
 Salt
 sort og hvid peber
 citronsaft
 Dijonsennep
 Citronsaft
 Muskatnød, stødt
 Dild, frisk
 
 Asparges - hvide
 Rejer - i lage eller optøede
 Tomat
 Skalotteløg
 
 Butterdej - købt eller hjemmelavet
 
 Æg - pisket
 
 Ost - revet gruyere
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 gr.
bagetid 25 - 30 min

Forberedelse

dræn rejer fra lage
dræn asparges
snit tomat i bitte små tern
snit 2 skalotteløg i bitte små tern
hak dild

smid det hele i en skål for sig.
En størrelse, som kan indeholde både rejer og det andet, samt efterfølgende opbagte sovs

opbagning :

smelt smør - i passende gryde
tilsæt hvedemel - passende mængde
tilsæt hvidvin - personlig mængde
tilsæt asparges lage - eventuelt
rør alt sammen og tilsæt krydderier :
muskat, salt, hvid og sort peber
citronsaft - en del, smag til

bemærk, at sovsen skal være fast a la en "jævn vælling"

Sovsen doseres over i det øvrige.
Afpas de 2 dele sammen.

På bagepapir lægges butterdej.

Fyld op med reje blandingen.
Luk butterdejen omkring reje blandingen

Pensle med pisket æg

Skal det være luksus udgaven : -

riv ost, Gruyere over butterdejen.

Er der reje blanding til overs, så brug denne til frokost dagen efter på et stykke brød.

Vel bekomme





karakterer:
Opskriften er vist 21835 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-09-15 12:50:29
Mærkeligt at der ikke er mål på ingredienserne i opskriften.