Rejer indbagt i butterdej
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : RC Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 gr.
bagetid 25 - 30 min Forberedelse dræn rejer fra lage dræn asparges snit tomat i bitte små tern snit 2 skalotteløg i bitte små tern hak dild smid det hele i en skål for sig. En størrelse, som kan indeholde både rejer og det andet, samt efterfølgende opbagte sovs opbagning : smelt smør - i passende gryde tilsæt hvedemel - passende mængde tilsæt hvidvin - personlig mængde tilsæt asparges lage - eventuelt rør alt sammen og tilsæt krydderier : muskat, salt, hvid og sort peber citronsaft - en del, smag til bemærk, at sovsen skal være fast a la en "jævn vælling" Sovsen doseres over i det øvrige. Afpas de 2 dele sammen. På bagepapir lægges butterdej. Fyld op med reje blandingen. Luk butterdejen omkring reje blandingen Pensle med pisket æg Skal det være luksus udgaven : - riv ost, Gruyere over butterdejen. Er der reje blanding til overs, så brug denne til frokost dagen efter på et stykke brød. Vel bekomme |
|
Opskriften er vist 21835 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Margit - 2016-09-15 12:50:29 Mærkeligt at der ikke er mål på ingredienserne i opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne