Pirogger med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : |
|
|
Rul de optøede butterdejsplader lidt større og del dem, så der bliver fire stykker af hver plade.
Rejerne hakkes groft og blandes med de øvrige ingredienser. Læg l spsk. fyld på den ene halvdel af hvert butterdejsstykke. Fold den anden halvdel l af dejen over og pres kanten med en gaffel. Piroggerne sættes på en bageplade beklædt med bagepapir og pensles med æg. Bages i ovnen ved 225° C i ca. 20 min., til de er brune. Piroggernes form kan naturligvis varieres - firkanter, trekanter eller halvmåner, og de kan bruges både som snack og forret. |
|
Opskriften er vist 17430 gange,
og udskrevet 560 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-10-31 18:03:57 Pia Verdens bedste opskrift laver den stadig 7 år efter jeg faldt over den👍 pia - 2012-10-26 14:14:24 Jeg har lavet denne ret mange gange som forret på en bund af sprød iceberg salat med chilli dressing, Den er et hit hver gang. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne