Pirogger med rejer

Pirogger med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.rejer
150 g.flødeost naturel
25 g.smør
2 tsk.maizenemel
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 frisk purløg
 
2 pakker frossen butterdej
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Rul de optøede butterdejsplader lidt større og del dem, så der bliver fire stykker af hver plade.

Rejerne hakkes groft og blandes med de øvrige ingredienser. Læg l spsk. fyld på den ene halvdel af hvert butterdejsstykke. Fold den anden halvdel l af dejen over og pres kanten med en gaffel.

Piroggerne sættes på en bageplade beklædt med bagepapir og pensles med æg. Bages i ovnen ved 225° C i ca. 20 min., til de er brune.

Piroggernes form kan naturligvis varieres - firkanter, trekanter eller halvmåner, og de kan bruges både som snack og forret.





karakterer:
Opskriften er vist 17430 gange,
og udskrevet 560 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-10-31 18:03:57
Pia Verdens bedste opskrift laver den stadig 7 år efter jeg faldt over den👍

  -   2012-10-26 14:14:24
Jeg har lavet denne ret mange gange som forret på en bund af sprød iceberg salat med chilli dressing, Den er et hit hver gang.