Butterdejsrulle med oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits de rensede champignoner, der er skåret i kvarte, i olie. Tag demop af gryden og brun dernæst det hakkede oksekød. Kom champignonerne tilbage i gryden sammen med tomatpuré og bouillon. Krydr med salt og peber, basilikum og hvidløg. Lad blandingen simre ca. 10 minutter.
Damp spinaten i smør, til den falder sammen. Krydr med salt og reven muskatnød. Lad butterdejspladerne tø ca. 20 minutter ved stuetemperatur. Læg dem side om side og i forlængelse af hinanden, så kanterne går lidt ind over hinanden. Rul dejen ud. Fordel farsen på dejen og bred den dampede spinat (uden væde) over. Pensl kanterne med æg og rul dejen sammen som en roulade. Læg rullen på sammenføjningen. Pensl med æg og bag rulle ca. 40 min. ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 98628 gange,
og udskrevet 3158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Bjorg - 2011-09-14 20:23:52 Jeg brugte ogsaa frisk butterdej, det virkede fint. Jeg smurte et lag floedeost paa butterdejen foer jeg puttede fyldet paa, det smagte rigtig godt. Men hvis du goer det saa husk at bruge minde salt i det andet fyld. Peter. - 2011-09-08 16:45:49 Vil afprøve retten i løbet af weekenden. Er der nogen sovs til og/eller skal den serveres med kartofler, ris, pasta, salat eller flútes. Lisa - 2011-09-08 15:19:10 Den er lækker nok, men jeg synes måske at tomatpuréen burde erstattes med noget andet. Per - 2011-09-05 15:50:08 Hvis butterdejen smelter tror jeg nærmere at det er fordi at du ikke har afkølet fyldet susanne - 2011-06-07 20:10:14 jeg lavede den af fersk butterdej og frosen spinat, dårlig ide, da butterdejen smelter inden man kan rulle det sammen, og spinaten smager ikke af nok.. Ellers er det lækkert :) elsker at lave mad - 2005-01-01 01:01:01 det er rigtig godt dorte - 2005-01-01 01:01:01 fetaost ovenpå spinatfyld |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne