Indbagt oksemørbrad 03
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Fryseegnet : Fryseegnet uden dej Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Afpuds kødet og brun det hurtigt i gyldent margarine på alle sider. Må ikke stege. Tag kødet op og læg det i en sandkageform eller lign. Hæld madeira over.
Dæk formen med plastfilm, når kødet er koldt og stil det i køleskab mindst 12 timer. Vend af og til kødet. Tag kødet op. Ryst madeira´en af og dup kødet tørt. Udrul optøet butterdej ganske lidt, så det passer i længde og bredde med kødet. Læg kødet midt på dejen. Buk enderne af dejen ind over kødet. Fold den ene side af dejen om kødet. Pensl med sammenpisket æg og fold den anden side over. Børst overflødig mel af med en tør kagepensel. Læg mørbraden mes sammenføjningen nedaf på en usmurt bageplade. Pensl med sammenpisket æg og sæt retten midt ved 235 grader ca. 25-35 min afhængig af hvor tyk kødet er. Tag kødet ud 10 min før servering. Tips: Serveres evt med ovnstegte kartofler og bearnaise sovs. |
|
Opskriften er vist 20585 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne