Laksefarseret pighvar med hummersauce
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pighvaren fileteres, få evt, din fiskemand til at gøre dette.
Laksefars: Laksefileten blendes med en æggehvide, salt og peber. Tilsæt piskefløden og blend videre Vend til slut hakkede trøfler i farsen. Laksefarsen fordeles over 3 af filetterne (små fileter i rognsiden samles til en), enten ved at smøre den ud, eller som vi har gjort puttet farsen i en sprøjtepose og sprøjte den på filetterne. Smør en kold pande med smør læg fisken på, og tilsæt hvidvin og vand, drys med salt, læg låget på og tænd så for varmen og damp dem ca 10 minutter ved svag varme. Hummersauce: Hummersuppen koges op, rør hvedemel med piskefløde og rør denne i saucen og kog igennem. Fleuron: Butterdejen tøes op. Udstikkes med udstikker, gerne formet som fisk og pensles med sammenpisket æg. Bages ved 225 grader C alm. ovn ca. 10 minutter. Saucen fordeles over fisken og der pyntes med rejer, skivet trøffel og frisk dild, Fleuron serveres ved siden af. |
|
Opskriften er vist 6601 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne