Indbagt svinemørbrad 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fjern sener, hinder, fedt og
bimørbrad fra mørbradene. Brun dem i smør, drys med salt og peber. Køl dem helt af. Rør hakket kød med mel, æg, hakket løg, presset hvidløg, fløde, salt og peber. Læg butterdejen på bordet som en plade på bagepapir. Kom det halve af farsen ovenpå. Læg mørbraden ovenpå farsen og læg resten af farsen ovenpå. Klem alle siderne sammen, så du får den indbagte mørbrad. Læg mørbraden på en bageplade, pensl med sammenpisket æg. Sæt den i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn 50-60 min. Serveres med f.eks. ovnkartofler og champignonsovs. Tips: Bimørbrad, sener, hinder og fedt kan koges ned til en fond sammen med et løg, et par gulerødder samt noget porretop og andet grønt. |
|
Opskriften er vist 54776 gange,
og udskrevet 1059 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne