Skinkestænge
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Sofie Indsendt : Red : |
|
|
Kom al pikantost i en skål.
skær forårsløg ud i små ringe og kom i skålen - rør rundt. kom champignoner og skinke på en pande. Rist det i ca 5. min ved mellem varme - dette gør det nemmere at røre ud i osten. Rul butterdejspladerne kvadratiske og kom en stor spiseskefuld fyld i. Pak dem sammen så de er tætte. Bag dem i ovnen i ca 20 min til de er gyldne. Spises sammen med en god salat. Tips: De kan bruges både som hovedret og forret. Den kan også laves mindre og bruges til buffet. Det er en super lækker og nem ret at lave. |
|
Opskriften er vist 3894 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne