Stegt fjæsing med butterdejskager og morkelsauce
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Fjæsing Indsendt : Red : |
|
|
Skær fire butterdejskager ud på 6x6x6 cm. Pensles med æggeblomme. Bages i varmluftsovn ca. 15 min. ved 180 grader tild e er gyldne. Holdes varme. De skal være sprøde og tørre. Fjæsingen krydres med salt og peber og vendes let i mel. Steges kort på pande i smør og stilels varmt, mens saucen tilberedes.
Morklerne vaskes godt og snittes i mellemstore stykker. I en smule smør på samme pande svitses skalotteløg og morkler. Sluk med hvidvin consommé. En smule jævning (smørbolle) komems i og saucen reduceres til ca. en fjerdedel. Tilsæt fløde og lad saucen koge til en cremet konsistens opnås. Purløg tilsættes lige før servering.
Butterdejskagerne deles i top og bund. Læg bunden på tallerknernes øverste halvdel. Fjæsingfileten lægges halvvejs ovenpå, og derefter toppen af butterdejskagen. Saucen lægges om på tallerkenens nederste halvdel.
|
|
Opskriften er vist 10260 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne