Skinkestang 04
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Januar70 Indsendt : Red : |
|
|
Champignon skæres i skiver og ristes på en tør pande i ca. 5 minutter.
Skinken skæres i tern og røres sammen champignonerne, ost, sennep, salt og purløg.
Butterdejen udrulles til en plade på ca. 25x35 cm og lægges på bagepladen.
Fyldet lægges på midten på langs i en 5 cm. bred stribe.
Skær ridser i dejen langs siderne skråt ind mod fyldet i ca. 1½ cm. strimler.
Enderne lukkes først, derefter fletter man strimlerne skiftevis hen over fyldet.
Til sidst pensler man godt med æg.
Bages i en forvarmet ovn 20 grader C i ca. 30 minutter.
Tips: Man kan forberede skinkestangen i gød tid og lade den hvile i køleskabet i en 3-4 timer. Skinkestangen kan også bruges som frokost og natmad. |
|
Opskriften er vist 13125 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne