Kinarulle - Kæmpe forårsrulle
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun kød og løg i olien. Tilsæt porreringe og champignon. Krydr med salt og friskkværnet peber og soya, lad blandingen snurre sammen nogle minutter. Tilsæt bønnespirer.
Lad butterdejspladerne tø op, ca. 20 min. ved stuetemperatur. Læg dem side om side i forlængelse af hinanden, så kanter går lidt ind over hinanden. Rul pladerne ud. Fordel kødblandingen og osten som en stribe ned langs midten af butterdejen. Saml dejen om fyldet og læg rullen på en plade med bagepapir med dejens sammenføjning nedad. Pensl med æg og bag rulles ca. 35 min. ved 220 grader. Serveres med Chilliolie, soyasauce og grønsalat. |
|
Opskriften er vist 67524 gange,
og udskrevet 1151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2018-01-07 11:55:02 Der kan også bruges filodej |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne