Indbagtmørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Butterdej tøs op.
Sener og hinder skæres af mørbraden. Herefter brunes den på pande i olie. Den krydres med salt og peber. Mørbraden lægges til afkøling. Farsen røres sammen med mel, æg, finthakket løg, knust hvidløg, paprika, salt og peber. Champignon renses og snittes i fine tern. Herefter tilsættes de farsen. Butterdejen rulles sammen til en plade på ca. 30 cm på hver side. Halvdelen af farsen kommes midt på butterdejspladen. Mørbraden kommes ovenpå, og resten af farsen pakkes omkring mørbraden. Butterdejen lukkes ind over fars og mørbrad, så der dannes en pakke. Pakken lægges i et smurt ildfast fad eller en smurt bradepande. Pensles herefter med mælk. Bages i ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time. Serveres Evt. med hvide kartofler og champignonsovs. |
|
Opskriften er vist 91866 gange,
og udskrevet 2379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-07-03 21:10:15 En fantastisk ret - hele vejen igennem perfekt.. et stort 5 tal herfra :-) anonym - 2015-02-21 16:21:39 Lyder lækkert, den vil jeg prøve MadMazzen - 2011-12-28 19:13:27 Vi puttede ca 4 fed hvidløg i, det smagte godt:) Rigtig super opskrift :) 12 - 2010-12-21 11:20:32 ja det kan man godt carina - 2010-11-23 18:57:55 hvis man laver feks 2 indbagte mørbrad kan man så godt fryse den ene ned næste dag ?? mvh carina kimmaja - 2010-03-10 17:59:17 super lækkert og nemt og lave så tak for mad. mvh kim rain - 2008-04-05 09:27:38 nem og lækker gæstemad Lone - 2005-01-01 01:01:01 Superm lækker opskrift, men spar ikke på krydderrierne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne