Spinat pirogger

Spinat pirogger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.butterdej
1 bt feta (200 g) drænet og smuldret
1 hakket løg
1 pk.tøet presset hakket spinat
 Muskatnød, stødt
 salt
 peber
 
Opskrift:
Butterdej rulles tyndt ud, udstikkes med en stor tekop. når alle "kopperne" er klar laves en blanding af løg, feta, spinat smagt til med salt, peber og muskat. dette fordeles på "kopperne" -lægges så halvdelen af dejen klappes over fyldet- trykkes fast med en gaffel, pensles med æg, bages ca.20 min. på 200 grader, til de er gyldne. Serveres både varme, lune el. kolde til en god salat.





karakterer:
Opskriften er vist 44530 gange,
og udskrevet 1046 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-03 08:19:51
Pirogger har ikke sin oprindelse fra Grækenland, men kommer fra Rusland.