Spinat pirogger
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Butterdej rulles tyndt ud, udstikkes med en stor tekop.
når alle "kopperne" er klar laves en blanding af løg, feta, spinat smagt til med salt, peber og muskat.
dette fordeles på "kopperne" -lægges så halvdelen af dejen klappes over fyldet- trykkes fast med en gaffel,
pensles med æg, bages ca.20 min. på 200 grader, til de er gyldne.
Serveres både varme, lune el. kolde til en god salat.
|
|
Opskriften er vist 44530 gange,
og udskrevet 1046 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Jens - 2010-09-03 08:19:51 Pirogger har ikke sin oprindelse fra Grækenland, men kommer fra Rusland. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne