Steak and Ale Pie
Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien i en stor pande indtil det syder, tilsæt da kød og steg indtil det er mørke brunt over det hele.
Tilsæt løgene og steg endnu et minut.
Put melet i under omrøring, steg i to minutter og tilsæt ølet lidt efter lidt, mens der røres.
Tilsæt laurbærblad og timian og krydre godt
Dæk til og lad simre i 1 ½ time.
Forvarm ovnen til 220 grader
Tilsæt champignonerne i gryden og rør. Flyt det over til en ovnsikker tærteform og fugt kanterne.
Rul butterdejen ud til et dækken for tærten og lig det forsigtigt over fyldet. Pres ned og forsegl kanterne.
Ril kanterne ved at presse med en gaffel, pensel med det sammenrørte æg og bag i ovnen i cirka 25-30 minutter indtil butterdejen er gyldenbrun.
Tips: Alternativet: Dæk en tærteform med butterdej (en klump du presser til så den dækker formen) og prik bunden med en gaffel. Tildæk med papir, der ikke kan trænge fedt igennem, og fyld enten med keramiske(?) bønner eller tørrede bælgfrugter fx snittebønner. Lad det hvile i køleskabet i 10 minutter og bag derefter i ovnen i 15 minutter Fjern bønnerne og papiret, der ikke kan trænge fedt igennem og bag igen i 10 minutter Nu fyldes med kødet og champignonerne, som ovenfor, lav top med butterdej og bag som normalt (indtil gyldenbrunt). |
|
Opskriften er vist 16185 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne