Hamburgerryg i butterdej

Hamburgerryg i butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 skiverhamburgerryg
150 g.ost i skiver
2 frosne butterdejsplader
 æg til pensling
Opskrift:
Optø butterdejen. Tænd ovnen på 225 grader.

Læg kødstykkerne sammen to og to med ost imellem.

Rul butterdejen lidt tyndere og skær den i passende firkanter.

Læg hamburgerryg på butterdejen. Pensl kanterne med æg og fold dem omkring kødet. Pensl med æg og bag i 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 29587 gange,
og udskrevet 569 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-27 10:35:09
Smager rigtig godt , med lidt salat til, og så er det bare nemt at lave.

  -   2009-04-07 13:06:29
Skal hamburgerryg være kogt først?

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad spiser man til