En dames høne
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Fryseegnet : ja Indsendt af : McEspersen Indsendt : |
|
|
Kyllingen koges sammen med løget og persillen. Pil kødet fra benene.
Rør en ikke for lind fars af det hakkede kød, revet løg, æg, ½ sps. mel samt salt og peber. Fordel farsen i bunden af et smurt, ildfast fad. Fordel kyllingekødet ovenpå. Smelt margarinen i en gryde, tilsæt mel, derefter champignon med væde og til sidst mælk. Alt under konstant omrøring, til man har en lys champignonsauce. (Erstat evt. noget af mælken med den siede suppe fra kyllingen). Krydr med salt og peber. Hæld saucen over kyllingen. Udrul butterdejen og skær den i strimler, der lægges som et gitter ovenpå retten. Pensl med lidt mælk eller æg. Bages i en 180 grader varm ovn i ca. en time. Serveres med ristede kartoffelskiver eller små kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 6869 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne