Kyllinge-farsfad
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og tør kyllingen og kog den mør i letsaltet vand ca. 45 minutter.
Lad den svale og befri den for skind og b en.
Skær kyllingekødet i terninger eller strimler.
Bland det hakkede kød med rasp og mel og rør kold kyllingesuppe i, lidt ad gangen.
Krydr med salt og peber.
Smelt fedtstoffet til sovsen, rør mele i og spæd med suppe og fløde. Sovsen må ikke være for tynd. Lad sovsen koge igennem og smag til med citronsaft, salt og peber. Rens champignonerne og rist dem let i smør. Kom farsen i et velsmurt ovnfast fad. Kom champignoner og kyllingekød herover og dæk med sovsen. Sæt fadet i ovnen ved 190 grader C 50-60 minutter. Lad butterdejen tø ved stuetemperatur ca. 20 minutter. Rul dejen let ud og skær den i strimler. Læg butterdejsstrimlerne over retten og sæt atter fadet i ovnen ved 250 grader C ca 15 minutter, eller til strimlerne er lysebrune og sprøde Server retten med hasselbackkartofler og en salat af kinakål og appelsinstykker, der blandes med creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 6555 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer frederikbbq - 2011-05-31 12:00:51 husk at tænd grillstarteren inden du putter kullende i grillen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne