Idbagt vildlaks
Hovedingrediens : LakseFisk - Vildlaks Indsendt : |
|
|
Kog laksen i vandbad i ovn 200 grader ca. 45 min. Køl den af. Rens den for skind og ben. Flæk den på langs. Kog æggene og hak dem.
Udrør æg, persille, purløg salt og peber i smørret. Udrul butterdejen og læg 1/2 delen af laksen ovenpå. Smør æggemassen over og læg den anden 1/2 af laksen ovenpå. Rul butterdejen over fisken og luk godt til evt. med lidt æg. Ind i ovnen ved 200 grader ca. 35 min. eller indtil butterdejen er brun. Servering: Skær ud ved bordet. Server icebergsalat med appelsinskiver samt flødedressing - bland efter behov. Endvidere nye kartofler eller lign. samt hollandaisesauce. |
|
Opskriften er vist 13414 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Erik Andersen - 2015-04-09 14:32:42 Id-bagt. Hvad er det ????????????????????????????????????????????????????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne