Piroger med laks og spinat

Piroger med laks og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.butterdej
300 g.ferskrøget laks
1 løg
3 spsk.margarine (mælke- og soyafri)
0.5 dl.vand
0.5 tsk.salt
 peber
2 pakker hel spinat (à 250 g)
1 fedhvidløg
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Butterdejen tages frem og spinaten tøs op. Puds laksen af og skær den i terninger. Hak løget fint. Indstil ovnen på 250 o. Svits løget i en gryde i halvdelen af margarinen. Kom laksen i og lad det snurre et par min. Krydder med peber. Tag gryden af varmen, tilsæt en æggeblomme og 1/2 dl vand. Bland det godt og lad det køle af. Hak spinaten godt og tryk den fri for væde. Svits den i resten af smørret. Krydder med salt, peber og hvidløg. Kom mel på bordet og rul butterdejen ud i 4 aflange plader på 30 x 10 cm. Læg 2 stykker på en bageplade og pensel kanterne med æg. Læg spinat på midten af stykkerne og fordel laksen henover. Læg til sidst de 2 sidste plader over som låg og tryk kanterne godt sammen med en gaffel. Lav et par lufthuller i låget og pensel det hele med sammenpisket æg. Bages i ovnen i 8-10 min. ved 250 o og serveres varme evt. som frokostret.





karakterer:
Opskriften er vist 29110 gange,
og udskrevet 831 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-29 14:20:51
Der er en plantemargarine som heder nutana, den er mælkefri

  -   2011-12-29 14:18:47
Kan man lave den på forhånd og så varme piroggerne senere?

  -   2011-12-26 11:25:56
Hjælp ?? hvilket mærke margarine er mælke og soyafri?