Indbagt hellefisk med kaperssauce
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Skær porrer og champignoner i tynde skiver. Svits grøntsagerne i olie på en pande til væden er dampet væk. Smag til med salt og peber.
Del de to optøede butterdejsplader (eller filodej) i 4 stykker, og rul dem meget tyndt ud, til de næsten er "gennemsigtige". Læg en hellefiskfilet midt på hvert stykke butterdej (eller filodej) Læg grøntsagerne oven på fisken, og drys estragon på. Pak butterdejen omkring fisken, og luk godt til. Læg butterdejspakkerne på en bageplade med bagepapir. Bag fisken i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter. Hvis dejen bliver for brun undervejs, kan der lægges sølvpapir over. Sæt imens kartoflerne over at koge i letsaltet vand. Skær julesalaten i halve på langs, og damp dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter, til de stadig er sprøde i konsistensen. Lav kaperssaucen ved at komme margarine, mel og fiskebouillonen i en tykbundet gryde, og kog det igennem under piskning. Tilsæt kapers, og smag til med salt og peber. Servér butterdejspakkerne med kartofler, kaperssauce og de dampede julesalat til. |
|
Opskriften er vist 11439 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne