Grillet Østersølaks med carrycremé
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Butterdejsblade:
Butterdejen udskæres/udstikkes i to blade og bages over bunden på et ovnfast fad, ca. 5-6 cm. højt. Duchesseblade: Kartoflerne sættes over i vand uden salt, koges møre, dampes tørre, moses og monteres med smør og æggeblomme, tilsmages med salt. Duchessemassen udsprøjtes som 6 blade, og bages gyldne. Karrycreme: Fint hakket skalotteløg og lidt karry sauteres i valnøddeolie, en smule mel drysses over og nedkogt hvidvin og fond tilsættes, koges blank og soigneres. Saucen smages til med creme fraiche, salt og karry (skal ikke dominere), farves med gurkemeje. Spinatsaute: Skalotteløg sauteres i smør, tilsættes blancherede spinatblade, tilsmages med salt. Forårsgrønt: Gulerødderne skrabes, (lad noget af stilken blive), smørdampes med de grønne asparges. Laksekoteletter: Marineres i olie, krydderurter og lidt salt, mindst 1/2 time. Steges på hed grillpande. Lakserognen smages til med citronsaft, salt og peber. Anrettes i lakseskind, formet til kræmmerhuse over en spidssigte og sprødstegt i ovn. |
|
Opskriften er vist 10520 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne