Indbagt fyldt svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Befri mørbraderne for sener og hinder. Skær et snit halvt på langs af hver mørbrad og bank dem flade med håndroden. Gnid let med salt og peber. Brun mørbraderne i smør og olie i en gryde eller på en pande. Tag dem fra varmen.
Svits de hakkede sampe og løg i stegesmørret. Tag det fra varmen og bland den hakkede skinke i sammen med rasp æggehvide og persille. Krydr med salt & peber. Optø butterdejspalderne. Rul dem lidt tyndere og læg dem let taglagt oven på hinanden. Læg mørbraderne sammen to og to med skinke-champignonblandingen imellem. Fold butterdejspladerne omkring kødet. Er der butterdejs tilovers kan det skæres i blade eller strimler og lægges over som pynt. Pensl med æg og læg den indpakkede mørbrad i et ovnfast fad. Bag ved 225 grader C. alm. ovn i 25 minutter. Tilbehør salat. |
|
Opskriften er vist 137096 gange,
og udskrevet 5152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (51 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2020-10-31 17:16:03 Ualmindelig lækkert. Rita - 2011-01-30 21:28:00 Retten er virkelig dejlig, det er ikke sidste gang jeg servere denne. Jane - 2007-10-07 22:55:55 Smager dejligt, men 25 min i ovnen er ikke nok ! Lise - 2007-09-26 23:31:24 Pragtfuld ret, ret nem at lave. Skal prøves igen. Butterdejen ruller jeg ud mellen 2 stk. bagepapir . det gør det noget nemmere at arbejde med. Sandra M. - 2007-02-27 04:17:50 Prøv at servere flødekartofler til istedet, det smager så skønt så skønt Claus - 2007-02-02 18:09:37 Kanon, lækker opskrift jane - 2007-01-02 17:21:43 havde lidt problem med butterdejen den revnedre ellers god opskrift som jeg vil bruge igen Karen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg brugte Filo-dej istedet. Det giver en dejlig sprød indpakning, men meget få kalorier, hvilket jo kun er et plus til en i forvejen lækker gæsteret. Per - 2005-01-01 01:01:01 Bliver der meget væde ved champignonerne kan dette hældes fra, eller de kan svitses lidt længere. Jeg bruger skinkestrimler som kan købes i supermarkedet som så hakkes med kniv, og så bruger jeg også hel rulle butterdej, så skal de ikke samles. Bliver butterdejen meget mørk kan der lægges lidt stanniol over. Claes - 2005-01-01 01:01:01 man kan også lave retten med marieneret kyllingefilet. smager pragtfuld Christina - 2005-01-01 01:01:01 Super lækker og nem at lave. skal prøves igen. Sandra - 2005-01-01 01:01:01 Det er en supergod opskrift. Prikken over i'et synes jeg er at tilføje nogle ristede bacontern og list revet ost. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne