Indbagt hakkebøf 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Nusernielsen Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Man former farsen til hakkebøffer.
Derefter krydder man dem med salt, peber og paprika og bruner dem på panden, men kun til der er brune på begge sider. Så lader man bøfferne køle af. Så skærer man peber, løg og champignoner ud i små stykker og steger dette på panden til det er mørt. Herefter skal dette også køle. Det er meget vigtigt at det bliver helt koldt!! Når disse ting er blevet kolde, skal man rulle butterdejspladerne ud med en kagerulle. Butterdejen skal rulles meget tynd. Der skal bruges 1/2 plade til hver bøf. Når pladerne er rullet ud, ligger man en bøf på hver stykke dej og lægger fyldet ovenpå bøffen. Herefter lukker man dejen og lægger den enten på bagepapir eller i smurt fad. Nu skal bøfferne pensles med æg og bages i forvarmet ovn på 225° i ca. 45 min. eller til de er gyldne. Kan evt. serveres med kartofler, bearnaisesauce og grønsager. |
|
Opskriften er vist 19136 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne