Indbagt hakkebøf 02

Indbagt hakkebøf 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nusernielsen

Indsendt :     
Indbagt hakkebøf 02, billede 4 Indbagt hakkebøf 02, billede 1 Indbagt hakkebøf 02, billede 2 Indbagt hakkebøf 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
5 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 glas Champignon, glas 170g. 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Paprika
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Man former farsen til hakkebøffer.
Derefter krydder man dem med salt, peber og paprika og bruner dem på panden, men kun til der er brune på begge sider.
Så lader man bøfferne køle af.
Så skærer man peber, løg og champignoner ud i små stykker og steger dette på panden til det er mørt.
Herefter skal dette også køle.
Det er meget vigtigt at det bliver helt koldt!!
Når disse ting er blevet kolde, skal man rulle butterdejspladerne ud med en kagerulle.
Butterdejen skal rulles meget tynd. Der skal bruges 1/2 plade til hver bøf.
Når pladerne er rullet ud, ligger man en bøf på hver stykke dej og lægger fyldet ovenpå bøffen.
Herefter lukker man dejen og lægger den enten på bagepapir eller i smurt fad.
Nu skal bøfferne pensles med æg og bages i forvarmet ovn på 225° i ca. 45 min. eller til de er gyldne.
Kan evt. serveres med kartofler, bearnaisesauce og grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 19136 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 13116 (3122 kcal)
KJ pr. Pers. 2623 (624 kcal)
Vægt ialt 1552 gram
Vægt pr. Pers. 310 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 844 KJ (201 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 13.5 gram
Kulhydrat 10.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu