Spanikopita (Spinatstrudel)

Spanikopita (Spinatstrudel), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.spinat
1.5 kg.hakkede løg
1 bdt.hakket dild
1 finthakket porre
2 æg
3.75 dl.olivenolie
500 g.butterdejs plader
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rengør og kog spinaten let. "Vrid" det godt, og hak det. Brun løgene og porren let i en potte/gryde i det halve af olivenolien. Fjern det fra varmen og tilføj dild, æggene, spinaten samt salt og peber.

Kom fedtstof (olie) på en pande og fordel halvdelen af dejpladerne. Spred spinatmikset hen over og dæk dette med den andel halvdel af pladerne. Olier toppen, og bag det ved middel varme i omkring en time.





karakterer:
Opskriften er vist 7684 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu