Indbagt kalkunbryst 03
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Bonzo Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunbrystet brunes på alle sider.
4 plader butterdej rulles ud til et stort stykke.
I kalkunbrystet skæres dybe revner, og heri smøres pikantosten, hvorefter kødet pakkes ind i butterdejen.
Det sidste stykke butterdej bruges til at pynte med, evt. i gitre. Lægges i et ildfast fad og sættes i midten af en 200 grader C varm ovn i godt en time. Tips: Server evt. hasselbackkartofler, kartoffelbåde eller bagte kartofler til. Salat og flutes |
|
Opskriften er vist 14989 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne