Indbagt hamburgerryg
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer.
Skum af og skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter.
Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter.
Tages op og køler af.
Skær hamburgerryggen i 10-12 skiver, men kun ¾ igennem, så den stadig hænger sammen. Rør pikantosten sammen med vand og smag til med persille, salt og peber. Fordel osten mellem skiverne og tryk dem let sammen. Udrul den optøede butterdej til en plade på ca. 30 x 40 cm. Pak dejen godt sammen om hamburgerryggen og læg den på en bageplade med sammenføjningen opad. Pensl sammen føjningen med pisket æg. Bag den ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter, til den er gylden og sprød. Server den indbagte hamburgerryg med smørdampede grønsager, bearnaisesauce og hvide kartofler. |
|
Opskriften er vist 145009 gange,
og udskrevet 3849 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina 1965. - 2012-01-29 10:32:25 Denne ret er en god og ret nem " Søndags middag ". Smager herligt :-) jeg lavede den med fløde bagte kartoffler og fløde stuvet spinat. Kan varmt anbefales. MUMS. Annie - 2007-11-11 12:22:34 Kan kun anbefales den er super god med års tidens grøntsager |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne