Indbagt hamburgerryg 03
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
|
|
Lad butterdejen tø op.
Pil net eller plast af hamburgerryggen og gnid den med timian. Brun hamburgerryggen i smørret - på alle sider. Hæld vand/bouillon ved og lad den småkoge i ca. 10 minutter. Tag den op og lad den køle lidt af. Skyen kan gemmes og bruges til sauce - f.eks. smages til med tomatpuré. Rul butterdejen ud i 2 store stykker. Læg det ene stykke i en smurt bradepande. Læg hamburgerryggen ovenpå. Pensl kanten af dejen med sammenpisket æg. Læg det andet dejstykke over hamburgerryggen og pres kanterne af dejen godt sammen. Lav et par huller foroven i dejen, så dampen kan slippe ud. Brug evt. rester af dejen til pynt. Pensl overfladen med sammenpisket æg. |
|
Opskriften er vist 30368 gange,
og udskrevet 562 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer NK - 2005-01-01 01:01:01 butterdej skal normalt have ca. 35 min. lis.v - 2005-01-01 01:01:01 Nej en time er nok for længe, den er jo for kogt, og butterdej bliver kulsort hvis det får en time, anonym - 2005-01-01 01:01:01 jeg ved at ved steg, siger man en time pr. kilo, som K.B.L, også er inde på KBL - 2005-01-01 01:01:01 ca. 1 time vil jeg tro jørgen lindgaard - 2005-01-01 01:01:01 ja....det ville være dejligt at vide Jørn Jespersgaard - 2005-01-01 01:01:01 Gad nok vide, hvor lang tid retten skal have i ovnen ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne