Indbagt hamburgerryg 03

Indbagt hamburgerryg 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.frossen butterdej
1 kg.hamburgerryg
0.5 tsk.tørret timian
25 g.smør
1.5 dl.vand eller bouillon
1 æg
 
Opskrift:
Lad butterdejen tø op.

Pil net eller plast af hamburgerryggen og gnid den med timian. Brun hamburgerryggen i smørret - på alle sider. Hæld vand/bouillon ved og lad den småkoge i ca. 10 minutter. Tag den op og lad den køle lidt af. Skyen kan gemmes og bruges til sauce - f.eks. smages til med tomatpuré.

Rul butterdejen ud i 2 store stykker. Læg det ene stykke i en smurt bradepande. Læg hamburgerryggen ovenpå. Pensl kanten af dejen med sammenpisket æg. Læg det andet dejstykke over hamburgerryggen og pres kanterne af dejen godt sammen. Lav et par huller foroven i dejen, så dampen kan slippe ud. Brug evt. rester af dejen til pynt. Pensl overfladen med sammenpisket æg.





karakterer:
Opskriften er vist 30368 gange,
og udskrevet 562 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
butterdej skal normalt have ca. 35 min.

  -   2005-01-01 01:01:01
Nej en time er nok for længe, den er jo for kogt, og butterdej bliver kulsort hvis det får en time,

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg ved at ved steg, siger man en time pr. kilo, som K.B.L, også er inde på

  -   2005-01-01 01:01:01
ca. 1 time vil jeg tro

  -   2005-01-01 01:01:01
ja....det ville være dejligt at vide

  -   2005-01-01 01:01:01
Gad nok vide, hvor lang tid retten skal have i ovnen !